top of page
mor halv total.jpg

Karen H

Møbeldesigner, forfatter og mor til 5

 

Karen er Uddannet i 1996 på Arkitektskolen i Aarhus, afdelingen for Møbel- og Rumkunst, med supplerende studier ved University of Auckland, Institut for Arkitektur og Planlægning, New Zealand.

 

Karen har arbejdet som møbeldesigner i Phnom Penh, Cambodia, hvor hun blev inspireret af både asiatisk design og japansk møbelkunst og hvor hun også første gang møder en sovekultur helt anderledes end den vestlige.

 

Igennem 25 år har hun som det naturligste samsovet med sine 5 børn fra de blev født til de blev teenagere - eller så længe de havde behov for det - samtidig med at alle familiemedlemmer havde deres egne mere private sovesteder.

 

Med inspiration fra samsovningskulturen i asien designede hun i 1999, KANG BED, som det ideelle sove og opholdsplateu til hendes egen familie.

 

Størstedelen af jordens befolkning sover sammen med deres børn.  At vi i vesten ofte vælger at gøre det modsatte - er udelukkende kulturbestemt. For det spæde barn har en naturlig medfødt forventning om - og er genetisk skabt til - at sove tæt på forældrene - for tryghed, varme, og nærvær.

 

Karen H vil med designet af KANG , sine forskningsstudier og sit forfatterskab, gerne være med til at give andre børnefamilier, alle de fordele, familien selv har oplevet ved at sove I familieseng – uden at give køb på sikkerheden.

KANG

- rammen om en livstil

Målet med KANG har været, at lave en stor, smuk, og sikker  samsovnings-seng med plads til hele familien. Den skulle være et alternativ til den almindelige dobbeltseng, der ofte har en farlig højde, har revner i sovefladen, madrasserne er for bløde, og størrelsen bevirker at dele af familien ekskluderes.

 

“KANG har samtidig tjent som familiens foretrukne tumleplads og multifunktionelle opholdsplateau og skabt masser af muligheder og rum for leg og vigtigt nærvær”, siger KarenH.

For travle børnefamilier, med mange timers fravær fra børnene i dagtimerne, er KANG en ramme om en livsstil, med mere nærvær, mere harmoniske børn og mere tid hele familien - SAMMEN.

bottom of page